KEMIE
De nieuwste ontwikkelingen gecombineerd met de laatste trends. Dat is wat keukenbladenproducent Kemie biedt. Kemie komt steeds weer met de meest spraakmakende noviteiten. Het bedrijf levert keukenbladen van Natuursteen, Kwartscomposiet, Topglass en de keramische bladen Ceramistone en Ceramas. Alle producten kenmerken zich door harde oppervlaktes. Daarbij spannen de keramische werkbladen de kroon. Deze bladen verenigen alle goede eigenschappen van keuken bladen: ze zijn krasvast, zuur- en hittebestendig en eenvoudig te reinigen. Natuurlijk worden daarbij geen concessies aan de uitstraling gedaan: praktisch, strak en oogstrelend.


Kemie creëert ook mooie spoelunits. Door trends en nieuwe technieken te combineren spelen zij in op de wensen van de consument. De retro spoelbak bijvoorbeeld. Deze wordt betegeld naar wens en u heeft de keuze uit veel kleuren combinaties. De Ceramic White spoelunit is weer een prachtig alternatief voor de keramische variant. De enkel- of dubbeluitvoering zorgt voor contrast en een eigentijds eindresultaat!
Bijzonder is hun verborgen plug. Dit fraaie afdekplaatje, met hightech waterjettechniek, wordt uit hetzelfde materiaal als uw spoelbak vervaardigd.


Wilt u dit alles zien en voelen? Dat kan. Maak een vrijblijvende afspraak of vraag een bladmonster aan en laat u inspireren door het Kemie concept.
© 2013 binnenhuisarchitect.nl
Kemie                Industrielaan 6                5720 AD Asten                tel: 0493-681010               www.kemie.nl