WOONINSPIRATIE
DURVEN
ECHT WAAR?
INTERRESSANT
LEUK!
VERTEL
TIPS
THUIS
SPANNEND
WAUW
GRAPPIG
SFEER
© 2017 binnenhuisarchitect.nl
 Vorige >
inspiratie en tips 2
WOONINSPIRATIE & TIPS
Meer moois voor je wand? Kies dan voor de Gubi Mategot Dedal boeken planken. Deze planken verrijken je interieur en zijn heel functioneel. Of je kiest voor een enkel item of meerdere items, het geeft sowieso een luxe indruk. De planken zijn gemaakt van geperforeerd staal met poedercoating, hand geklopt in de mooie vorm. Je kunt kiezen voor 1 kleur, maar het is fraaier om juist verschillende kleuren te mixen. Denk bijvoorbeeld eens aan een combinatie van 2 contrasterende kleuren. Wat dacht je van zwart-geel? Gedurfd!!
 
Wall of Flame is en blijft een geweldig object voor je interieur. Het is een eenvoudige kaarsenstandaard die als een leiding uit je muur komt en is ontworpen door Frederik Roijé. Het is bijna alsof je water kunt zien branden. Voor een super fraai effect plaats je meerdere exemplaren op je wand. In de woonkamer, in de hal of in de badkamer. Wall of Flame is gemaakt van een metalen buis die precies onder een hoek van 90 graden is gebogen. Leverbaar in verschillende kleuren en afmetingen.

Je kunt natuurlijk je wand ook altijd verfraaien met behang, maar dan wel een bijzondere……..bijvoorbeeld Memories of Venice. Ook al ben je er misschien nooit zelf geweest, je snapt dat Venetië de ultieme sfeer oproept. Het behang is op maat in prachtige sepia kleuren met een toefje blauw en groen. Deze geweldige mural is helemaal van nu en wordt gefabriceerd door het top merk RebelWalls. Je kunt zelfs deze mural bewerken! Hoe cool!